Rendszer- és hálózattervezés

Összeköttetésben, minden szinten

Rendszer- és hálózattervezés

Összeköttetésben, minden szinten

Az informatikai rendszerek és hálózatok egy jól működő vállalkozás alapjai. Egy igényekhez igazodó, átgondolt és nagy precizitással feléptett háttér infrastruktúra részét képezik ezek, melyek lehetővé teszik a hatékony működést.

Rendszertervezés

A rendszertervezés az első lépés a megfelelő informatikai infrastruktúra kialakításához. A szerverek és munkaállomások megtervezése alapos körültekintést igényel, mivel a jövőbeni építkezést határozza majd meg. Olyan szempontokat kell a tervezés során figyelembe venni mint:

  • optimális eszközök,
  • méret, sebesség és kapacitás,
  • jelenlegi igények és jövőbeni tervek,
  • rugalmasság, bővíthetőség,
  • biztonság.

Hálózattervezés

A hálózatoknak köszönhetően lehetőség nyílik az egymástól távol eső eszközök összekötésére, kommunikációjára. Az informatikai hálózatok nélkül ma már a szervezetek működése elképzelhetetlen. Ezek ugyanis azok, amelyek lehetővé teszik az egyszerű adatküldést, a hatékony szervezést és hibakezelést.

A hálózattervezés az igényekhez igazodva sok mindent magába foglalhat, jellemzően az alábbiakra terjed ki:

  • vezetékes hálózat (LAN) kiépítése,
  • vezeték nélküli hálózat kiépítése,
  • felhő alapú megoldások és szolgáltatások integrálása a meglévő rendszerbe,
  • hibák kezelése, megelőzése.

Összekötjük a világgal

A rendszertervezés és a hálózattervezés megteremti a hátteret ahhoz, hogy cége a belső összeköttetés révén növelje a hatékonyságát és kapcsolódjon a gazdaság többi szereplőihez, a fogyasztókhoz. A feladat fontossága nem megkérdőjelezhető, éppen ezért nem mindegy, hogy kire bízzák a tervezést és kiépítést.

A SERCO több mint három évtizede erősíti a hazai informatikai piacot. Ez idő alatt mindvégig a magas szintű szakmai tudást képviseltük. Tudjuk, hogy ügyfeleink a ránk bízott informatikai feladatokkal bizalmat szavaztak és szavaznak nekünk, amit nagy becsben tartunk.

Ennek szellemében végezzük a rendszer- és hálózattervezést is! Bízza ránk magát, és mi összekötjük a világgal, rácsatlakoztatjuk a hatékonyság hálójára.

IT szolgáltatások
Kapcsolati űrlap
Segítse elő a gyors kommunikációt, a megfelelő terület kiválaszásával! Köszönjük!

Serco Informatika
A SERCO Informatika számos iparágban rendelkezik évtizedes tapasztalattal és kipróbált megoldásokkal.
Kövessen minket

© SERCO. Minden jog fenntartva. Site by Meraki.

SERCO Informatika
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.